Innovatie

Voor een optimaal dagdagelijks beheer en de beste service voor onze klanten beschikken wij over moderne technologie, unieke licenties en onze eigen, op maat ontwikkelde toepassingen.

  • Onze pluimveedierenartsen voeren alle data (diagnoses, behandelingen, stalbeelden) in op de VetApp, een applicatie die volledig op maat van onze praktijk werd gemaakt. Dankzij deze databank zijn alle belangrijke gegevens over een toom op ieder moment beschikbaar.
  • Alle documenten die tot het verplichte bedrijfsregister horen, worden geklasseerd in Poultrack, een innovatief digitaal archiefsysteem dat intern ontwikkeld werd. Poultrack maakt documentenbeheer voor onze pluimveedierenartsen snel en eenvoudig.
  • De Smart Farm Assistant van Porphyrio is een online dataplatform waar pluimveehouders stalgegevens kunnen opvolgen en documenten kunnen opslaan. Pehestat is de enige Porphyrio-softwareverdeler in België.
  • Voor het realtime meten en analyseren van het klimaat hebben onze pluimveedierenartsen uitgebreide technologie voorhanden.