Over ons

Welkom bij Galluvet Professioneel Pluimvee

Als gespecialiseerde pluimveepraktijk geloven wij dat gezonde dieren de basis zijn van een productieve en duurzame pluimveehouderij. Dagelijks zetten wij ons met veel passie in om deze visie waar te maken. Hierbij leggen wij de nadruk op preventieve gezondheidszorg. Via bijscholingen volgen wij de nieuwste ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde en de pluimveesector zorgvuldig op.

Wij zijn actief in de volledige keten van de (bio)pluimveesector. Naast het individuele pluimveebedrijf richten wij ons ook op integraties en broeierijen. Galluvet is internationaal. Om onze pluimveehouders in Noord-Frankrijk bij te staan, werken wij samen met dierenartsenpraktijk Vet'Alliance (Hauts-de-France, Bailleul). Onze Nederlandse klanten kunnen rekenen op dierenartsenpraktijk Poulvet, die zich in het zuiden van Nederland (Breda) situeert.

Onze praktijk is GVP-gecertificeerd. De Gids voor Goede Veterinaire Praktijken is een standaard voor dierenartsen om hun betrokkenheid m.b.t. dierengezondheid, dierenwelzijn en voedselveiligheid te borgen.

Galluvet is een diverse dierenartsenpraktijk. Bezoek ook onze andere websites:

GVP-certificaat