Visie

Dierenartsenpraktijk Galluvet is gebouwd op een grote structuur, een uitgebreide poel aan kennis en jarenlange ervaring. Hierdoor kunt u als klant steeds rekenen op gericht en eerlijk advies en een grondige, degelijk onderbouwde diagnose. Galluvet staat bekend om haar nuchtere aanpak, sterke diagnoses, efficiënte werking en professionaliteit. In Lummen, Vlaanderen en België - maar ook voorbij de landsgrenzen.

Bij Galluvet duiken we altijd naar de kern van het probleem. In ons interne labo voeren wij alle nodige onderzoeken uit, tot we een geschikt behandelingsplan voor kunnen stellen. Zowel voor individuele gevallen als voor complete populaties. Dankzij dit in-huis-labo kunnen wij accuraat te werk gaan, snel schakelen en onderling kennis delen.

Wij zijn betrokken met onze klanten en denken graag mee. Onze dierenartsen kijken niet alleen naar het ziektebeeld, maar evalueren ook het grotere plaatje, zoals het omgevingsmanagement. Wij benaderen ieder probleem op zijn eigen manier en zoeken samen met de klant naar een geschikte oplossing.

Bij Galluvet hebben we een grote ambitie om bij te leren en te verbeteren. Daarom volgen onze dierenartsen geregeld bijscholingen. Wij vertrekken steeds vanuit een visie op lange termijn en spelen in op de noden en vragen van onze (toekomstige) klanten.